Ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van mensen die eerder een smoothiebar gehuurd hebben voor hun feest of evenement? Hieronder leest u onze reviews.

Smoothies tijdens event van Beautysalon U-Skin

Beautysalon U-Skin genoot tijdens haar bedrijfsfeest in Best van de verse smoothies van huureensmoothiebar.nl die ter plekke bereid werden door het professionele team van Barplaza.

Smoothiecatering in Amsterdam

Tijdens een event in Amsterdam voor Cirquest heeft Barplaza met haar smoothiebar de catering verzorgd. De smoothies, bereid met vers fruit, vielen zeer goed in de smaak.

Huureensmoothiebar op Cruise Terminal Rotterdam

Voor Mendix Technology BV mocht huureensmoothiebar.nl de catering op een heel bijzonder evenement verzorgen. Op de Cruise Terminal in Rotterdam heeft het professionele team van Barplaza met succes heerlijke, verse smoothies bereid en uitgeserveerd.

N. de Haan - Bedrijfsfeest

Super catering met Barplaza tijdens ons bedrijfsfeest! De gezonde en toch feestelijke catering maakte het bedrijfsfeest helemaal af. Dank voor de topservice!

Miranda - Amersfoort

De smoothiebar was helemaal op zijn plek tijdens onze zomerbruiloft. Heerlijk om onze gasten een gezond, maar super lekker drankje aan te kunnen bieden. Ik zou Barplaza zeker aanraden!

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van Huur een Smoothiebar op uw feest of evenement? Dat kan! U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt. Wij helpen u graag verder en denken met u mee.

Neem contact op